Meer bezoekers naar uw events

Citynavigator pakket

Koppel met gemak uw bestaande Insiders Citynavigator product aan Social Screens.

Vergroot het bereik van de events op uw website door middel van geautomatiseerde vertoning op narrowcasting schermen. Conform huisstijl, fraai geanimeerd en tegen een aantrekkelijk tarief.

Gebruik uw bestaande data

Dankzij de robuuste koppeling met het Open Data Platform van Insiders krijgt de reeds zorgvuldig ondergebrachte event data direct meerwaarde.

Geautomatiseerde vertoning

Smart Broadcasting zorgt voor geautomatiseerde vertoning van events. Uw toch al druk bezette content manager hoeft hier niets voor te doen.

De slimme functies van Social Screens en onze volledige ontzorging bieden een duidelijke besparing in tijd en kosten maar maken vooral de realisatie van uw communicatiedoelen mogelijk.

Een korte en overzichtelijke implementatie

Dankzij slimme keuzes en krachtige tools kunnen we een lean en mean implementatie bieden. Al binnen drie dagen bent u operationeel! De samen met Insiders ontwikkelde functionaliteit zorgt voor een efficiënte ontsluiting van uw event data. Uitvoerige en dure voorbereiding/implementatie is dan ook niet aan de orde.

Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Super eenvoudig CMS

Door vele klanten geroemd vanwege haar gemak. Helpt bij het snel samenstellen van prikkelende programmeringen. Deze worden vervolgens automatisch gevuld. Geen micromanagement meer dus.

Functies als taggen, direct kunnen croppen, plannen, filters en veel meer zorgen ervoor dat content management leuk en overzichtelijk wordt.

U krijgt twee accounts voor toegang waarmee u uw content kunt managen, waar ook ter wereld. Daarnaast zorgen wij voor persoonlijke begeleiding, net zo lang als nodig is.

Modules

Het pakket bevat alle modules die u nodig heeft voor het genereren van een perfecte programmering. Dit zijn: Afbeelding, Video en Citynavigator.

Afbeelding

Importeer en toon afbeeldingen, passend bij uw doelgroep, thema of campagne. De cropfunctie zorgt voor perfecte Full HD plaatjes (geen zwarte balken meer!) en met de planmogelijkheden plant u tot op de minuut nauwkeurig. Portrait of landscape? Citynavigator laat altijd de juiste afbeelding zien op het juiste scherm.

Video

Het tonen van passende (YouTube) video's is een fluitje van een cent. Het tonen van een optreden van een muzikant juist vóór de aankondiging van het bezoek maakt een programmering nóg aantrekkelijker.

Citynavigator

Met deze module toont u individuele events of kalenders. Altijd vertoond in de huisstijl van uw organisatie.

Passende events selecteert u eenvoudig zelf via filters, locatie en tijden. Vervolgens vertonen automatisch de juiste events op het juiste scherm op het juiste moment. U hebt er geen omkijken meer naar!

Kalender

Maak in een handomdraai kalenders, passend binnen een bepaald thema, categorie of locatie. Het systeem zorgt vervolgens automatisch voor invulling op basis van de opgegeven criteria.

Eenmaal aangemaakt zullen kalenders altijd correcte en up-to-date informatie tonen. Handig!

Event

Zet individuele events in het zonnetje op het volledige scherm zodat er alle ruimte is voor informatie zoals prijs, locatie, datum en tijdstip maar ook een grote afbeelding.

Over indruk maken gesproken...

Support en onderhoud

Ons team ontzorgt uw organisatie zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent. Dat doen we niet alleen door uw vragen te beantwoorden en storingen op te lossen. We zorgen ook voor updates en - niet te vergeten - doorontwikkeling.

Mocht er een probleem zijn met een player, dan hebt u binnen een paar dagen op onze kosten een nieuwe, mits het defect niet door uw toedoen is ontstaan.

Klanten waarderen onze aanpak want wat blijkt: eenmaal gebruiker, blijft men gebruiker. Ons grootste compliment!

Kosten

We spelen graag open kaart. Onderstaand geeft een helder beeld over de kosten en wat u daarvoor krijgt.

Het pakket is een op licentie gebaseerde oplossing op basis van een gestandaardiseerd jaarcontract. Na dat jaar wordt het contract automatisch verlengd waarna per maand opgezegd kan worden.

Een licentie voor één scherm kost EUR 35,- per maand, ofwel EUR 420,- per jaar.

Daarnaast eenmalig:

  • Opstartkosten EUR 175,-
  • Huisstijl integratie EUR 175,-

Inclusief is:

  • Een voor uw organisatie ingericht CMS
  • Twee accounts voor content managers
  • Modules: Citynavigator, Afbeelding en Video
  • Taggen, croppen, YouTube import, filters, plannen, Smart Broadcasting, mediabibliotheek
  • Helpdesk, bug-fixes, updates
  • Player kit (met vervanging)
  • Persoonlijke begeleiding

Samenvattend: Factuurbedrag 1e jaar: EUR 770,-. Daarna EUR 420,- per jaar.

Prijzen zijn excl. BTW.

Het best passende scherm en one-stop shop

We adviseren altijd om professionele signage schermen te gebruiken in plaats van consumenten TV's. Weliswaar duurder in aanschaf maar het verschil in kwaliteit en duurzaamheid maakt dat direct goed. Verdere criteria: hoeveel inch? Landscape of portrait? Binnen of buitenscherm? Voor het raam in de zon? Plafond-, wand-, kolom-, kozijn- of hangconstructie? 8, 16 of 24 uur per dag in bedrijf?

We bieden voor elke situatie de best passende schermen, inclusief installatie. Deze one-stop shop benadering is ideaal; u hebt voor alle onderdelen nog maar met één leverancier te maken. Geen kastje-naar-de-muur ellende voor u.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!

Citynavigator pakket

Meer bezoekers naar uw events

Ultiem promotie hulpmiddel. Fraai en conform huisstijl events promoten op schermen groot of klein.

Gebruik reeds bestaande data
Compleet dus direct aan de slag
Bespaar waardevolle tijd

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!