Uw one-stop shop voor narrowcasting

Full service narrowcasting

Kiezen voor Social Screens betekent kiezen voor full service dienstverlening. Dankzij deze one-stop shop voor narrowcasting aanpak, volstaat slechts één professioneel aanspreekpunt gedurende alle fasen, óók de operationele.

Wat houdt one-stop shop in?

We begeleiden u intensief tijdens het hele traject. We adviseren en beantwoorden vooraf relevante vragen. Kernwoorden: infrastructuur, doelgroepen, schermen, content, inrichting, maatwerk, kennisoverdracht, planning, budget. We offreren vervolgens onze totaaloplossing in één document waarin apparatuur, software, dienstverlening en garantiebepalingen helder uiteen worden gezet. Indien akkoord realiseren we de oplossing daadkrachtig en zonder haperen.

Daarbij werken we samen met uw projectleider en leveren we binnen de gestelde tijd en budget op. Ook na de oplevering blijven dezelfde medewerkers betrokken bij uw organisatie. We maken het voor u op deze manier simpel en transparant. Dus géén vingerwijzen meer of het bekende kastje naar de muur.

Advies schermen

Zit uw doelgroep of loopt deze? Werkzaam aan een assemblagelijn of in een kantoor? Kijkt ze door een raam of niet? Zomaar wat schermen ophangen kortom werkt niet. Wij adviseren over grootte, positie en montage. We werken samen met uw interieurarchitect voor dé perfecte plaatsing. En.. geen gedoe meer met players. Dat is voortaan onze verantwoorlijkheid.

Advies software

Social Screens kan veel, erg veel. Zo "praat" het met andere IT systemen waardoor narrowcasting een andere dimensie krijgt. Zijn er koppelingen nodig met uw ERP, CRM of reserveringssysteem? Of wellicht een andere interne- of externe content bron? Implementeren we uw huisstijl? De mogelijkheden van Social Screens, gecombineerd met de wensen van uw organisatie zorgen voor hét ideale plaatje.

Installatie hard- en software

We realiseren op professionele wijze de installatie van de apparatuur en integreren deze naadloos met uw infrastructuur. Uw IT afdeling heeft er vanaf dat moment geen omkijken meer naar. De Social Screens software wordt naar wens ingericht en in een krachtige cloud omgeving (Amazon AWS) opgeleverd. De content manager kan nog dezelfde dag aan de slag.

Koppelingen / maatwerk

De Social Screens specialisten realiseren ook maatwerk en werken daarbij samen met uw (interne of externe) IT afdeling. Ook zetten we onze designers aan het werk om templates te ontwikkelen of uw huisstijl te integreren. We zorgen voor een altijd fraai eindresultaat waarbij we content geanimeerd vertonen. "One-stop shop" dus in optima forma!

Content Manager

Ook bij een perfecte inrichting bepaalt de (kwaliteit van de) content manager nog altijd het rendement. Deze wordt dan ook vanaf het begin intensief betrokken. Kennisoverdracht en continue ondersteuning zorgen blijvend voor een hoog kennisniveau en daarmee maximaal rendement voor uw organisatie.

Operationele fase

De "one-stop shop" aanpak houdt niet op bij de oplevering. In tegendeel. Juist in de operationele fase zijn we er nog steeds voor u. Met updates, fixes en preventief beheer onderhouden we het systeem zonder dat u dat merkt. We vervangen (sommige) apparatuur gratis en zonder vragen te stellen. Voor advies staan wij altijd klaar, evenals onze Helpdesk. En dat allemaal zonder duur onderhoudscontract.

Een succesvolle implementatie

De Bibliotheek AanZet behoort met 14 vestigingen en 15 servicepunten tot de top 5 bibliotheken van Nederland. Het enorme verzorgingsgebied loopt grofweg van Barendrecht tot en met Leerdam. Het aantal leden is nog steeds groeiende, wat geen vanzelfsprekend is in een tijd waarin bibliotheken bestaansrecht zoeken. De talloze evenementen die onafgebroken worden georganiseerd zullen hier zeker debet aan zijn.

De Bibliotheek AanZet staat bekend om haar vooruitstrevende karakter en wil een ontmoetingsplek zijn niet alleen voor boekenliefhebbers maar biedt voor iedereen een vrije toegangspoort tot kennis en cultuur. Om die rol goed te kunnen vervullen is de bibliotheek terecht kieskeurig als het gaat om communicatie middelen. Ronald Capelle (productontwikkelaar Digitale Bibliotheek AanZet) herkende en waardeerde al in juni 2016 de eigenzinnige benadering van Social Screens.

Aanpak

De rigoureuze verbouwing van de hoofdvestiging in Dordrecht bleek hét moment om Social Screens te implementeren. Social Screens werd gevraagd advies uit te brengen voor alle schermlocaties met betrekking tot merk, grootte, positie en montage van de schermen inclusief de implementatie van Social Screens. Onderdeel van de vraag was bovendien een koppeling met de website waar AanZet haar evenementen in onderbrengt. De evenementencontent diende middels maatwerk software en dito templates te kunnen worden vertoond op de aangesloten schermen. In slechts één overzichtelijk document werden hardware, software en dienstverlening geoffreerd.

Mede dankzij een uitstekend projectteam van AanZet was het mogelijk om binnen een strak gepland tijdspad van slechts vijf weken het complete narrowcasting project rimpelloos op te leveren.

De "one-stop shop" aanpak was hier debet aan. Immers, ondanks de verschillende disciplines was er voor De Bibliotheek AanZet slechts één aanspreekpunt.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!

Full service narrowcasting

Uw one-stop shop voor narrowcasting

Tijdens de gehele narrowcasting implementatie één aanspreekpunt voor advisering, bestelling, inrichting, installatie, onderhoud en helpdesk.

Eén aanspreekpunt
Binnen budget en planning opgeleverd
Professionele begeleiding, ook na oplevering

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!